LUMINI

Cu ajutorul luminilor arhitecturale puteti crea un decor de vis pentru evenimentul pe care doriti sa il organizati.Fie ca este vorba de o nunta, botez sau de o petrecere corporate, luminile ofera un plus de culoare ce vor crea o atmosfera de neuitat.

LIGHT SHOW EQUIPMENT

– Moving Head Beam R5
– Moving Head Pro Spot Led 30 w
– Scannere Dynamo
– LED PAR –
– Laser Animatie RGY
– Showtec XB-Derby
– Controller Dmx Pro

– copertina leduri

– Inchirierea se face cu personal tehnic ptr. montaj , programare si supraveghere.

In functie de sala si cerintele clientului se stabileste pretul

ECRANE CU LED

Ecranul cu LED-uri a devenit ingredientul de nelipsit din cadrul unui eveniment de anvergura.

Ecranul LED este cel mai modern mijloc de difuzare a imaginilor sau a videoclipurilor. Prin gradul ridicat de luminozitate si intensitate a culorilor poate fi folosit in exterior, chiar si in conditii de zi , cu lumina naturala puternica sau in interioare puternic  iluminate.

Acest Ecran LED se poate monta  in sali de spectacole, in sali de sport, in localuri publice, restaurante, sali de nunti, sau in orice alte locuri de interes public unde se doreste redarea LIVE a evenimentului, transmiterea de imagini sau spoturi publicitare sau materiale dedicate evenimentului.

Asiguram intreaga parte de logistica,montaj, tehnicieni si echipamente auxiliare pentru buna realizare a evenimentului dvs (camere video, mixere video, procesoare video, podine, scene, structuri de aluminium Litec)

Ecranele pot fi de la 8mp pana la dimensiunea ceruta de client, in functie de evenient.